Πελέ: Τεστ DNA για γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του
Ανανεώθηκε:
Από ένα τεστ DNA θα κριθεί αν μια γυναίκα που είναι πιθανώς μη αναγνωρισμένη κόρη του Πελέ, θα λάβει μερίδιο από την περιουσία του Βραζιλιάνου θρύλου.
Το όνομα του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου επανέρχεται στο προσκήνιο έπειτα από όσα έγιναν γνωστά για τη διαθήκη του, η οποία περιέχει ένα άγνωστο όνομα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για μια γυναίκα η οποία αναφέρεται στη διαθήκη ως πιθανή μη αναγνωρισμένη κόρη του Πελέ.
Η εξέταση μέσω DNA είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Πελέ ήταν ακόμη ζωντανός, αλλά λόγω της επιδείνωσης της υγείας του δεν ολοκληρώθηκε.
Το τεστ θα γίνει με γενετικό υλικό ενός εκ των επτά παιδιών του και αν αποδειχθεί πως όντως είναι κόρη του, θα έχει και εκείνη μερίδιο από την περιουσία του.
Όπως αναφέρεται στη διαθήκη τοθ και επιβεβαιώνουν οι δικηγόροι, έχει μοιραστεί ως εξής: Το 30% πάει στην τελευταία σύζυγο του Πελέ, την Μάρσια Αόκι, και το 70% θα μοιραστεί ισόποσα στα επτά (ή οκτώ) αναγνωρισμένα παιδιά του.
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα: Από ποιους θα τα «ακούσουν» οι πολιτικοί αρχηγοί
18:48
«Ριφιφί» 30 εκατ. σε γερμανική τράπεζα: Άδειασαν εκατοντάδες θυρίδες, αποζημίωση ζητούν οι πελάτες (vid)
18:42
«ΜΑΧΗ» ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟ 83% ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο «Σούπερ Μάρκετ»: Τα 10 ευρήματα της Καπα Research για το 2025
18:36
CrediaBank: Μεταβιβάζει τα ΑΤΜ στη Euronet
18:25