EURO 2016: Νέα επεισόδια με οπαδούς στη Μασσαλία
Ηλεκτρισμένη ήταν για κάμποση ώρα το απόγευμα η ατμόσφαιρα στη Μασσαλία της Γαλλίας, καθώς, για ακόμη μία φορά, οπαδοί αντιπάλων ομάδων, συγκεκριμένα από τη Βρετανία και τη Ρωσία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους αντιμετώπισαν με δακρυγόνα.
Πολλοί συνελήφθησαν.
Τα επεισόδια ξέσπασαν σε μία από τις αποβάθρες του Παλιού Λιμανιού της πόλης όπου βρίσκονται πολλές βρετανικές παμπ. Οι αρχές συνέστησαν στους καταστηματάρχες να κλείσουν τις πόρτες των μαγαζιών τους και να μαζέψουν τα τραπεζάκια από τους υπαίθριους χώρους.
Δεκάδες αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και επί ώρα πολύ, μετά τα επεισόδια, προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη καθώς βρίσκονταν αντιμέτωποι με πολλές εκατοντάδες μεθυσμένων οπαδών, οι οποίοι είχαν γδυθεί από τη μέση και πάνω.
Η Αγγλία και η Ρωσία θα βρεθούν αύριο αντιμέτωπες στο στάδιο Vélodrome, σ' έναν αγώνα που θεωρείται από τις αρχές «επικίνδυνος», με την έννοια ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πυροδοτηθούν, εξαιτίας του, ταραχές.
Μαζικός τάφος του Μεσαίωνα στη Γερμανία αποκαλύπτει το αποτύπωμα του Μαύρου Θανάτου
13:51
Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στο Αίγιο - Στο νοσοκομείο 16χρονος
13:41
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Την πρώτη ποινική διαπραγμάτευση αποφάσισε το δικαστήριο - Ποιους αφορά
13:37
«Η Τεχεράνη θα υπερασπιστεί τον εαυτό της έναντι της ξένης απειλής», προειδοποιεί ο ΥΠΕΞ Αραγτσί
13:33