EURO 2016: Νέα επεισόδια με οπαδούς στη Μασσαλία
Ηλεκτρισμένη ήταν για κάμποση ώρα το απόγευμα η ατμόσφαιρα στη Μασσαλία της Γαλλίας, καθώς, για ακόμη μία φορά, οπαδοί αντιπάλων ομάδων, συγκεκριμένα από τη Βρετανία και τη Ρωσία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους αντιμετώπισαν με δακρυγόνα.
Πολλοί συνελήφθησαν.
Τα επεισόδια ξέσπασαν σε μία από τις αποβάθρες του Παλιού Λιμανιού της πόλης όπου βρίσκονται πολλές βρετανικές παμπ. Οι αρχές συνέστησαν στους καταστηματάρχες να κλείσουν τις πόρτες των μαγαζιών τους και να μαζέψουν τα τραπεζάκια από τους υπαίθριους χώρους.
Δεκάδες αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και επί ώρα πολύ, μετά τα επεισόδια, προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη καθώς βρίσκονταν αντιμέτωποι με πολλές εκατοντάδες μεθυσμένων οπαδών, οι οποίοι είχαν γδυθεί από τη μέση και πάνω.
Η Αγγλία και η Ρωσία θα βρεθούν αύριο αντιμέτωπες στο στάδιο Vélodrome, σ' έναν αγώνα που θεωρείται από τις αρχές «επικίνδυνος», με την έννοια ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πυροδοτηθούν, εξαιτίας του, ταραχές.
SPONSORED
Ελλάδα - Ιταλία 0-1: Η «γαλανόλευκη» άφησε υποσχέσεις παρά τη φιλική ήττα
23:58
Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι γέμισαν τους δρόμους της Μαδρίτης για τον Πάπα Λέοντα
23:47
Τουρκική παρενόχληση δια ασυρμάτου στο αεροσκάφος του Δένδια - Κατευθυνόταν στην Κύπρο
23:40
«Ακούω Slipknot για να κοιμηθώ»: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η αγάπη του για τη Metal
23:36