ΚΟΣΜΟΣ

Βιβλίο με 150 επιστολές από ηγέτες και διάσημους θα κυκλοφορήσει ο Ντόναλντ Τραμπ

Βιβλίο με 150 επιστολές από ηγέτες και διάσημους θα κυκλοφορήσει ο Ντόναλντ Τραμπ
Το βιβλίο, η τιμή του οποίου θα ανέρχεται στα 99 δολάρια και 399 δολάρια για όσα φέρουν την υπογραφή του Τραμπ, θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου AP Photo/Michael Conroy

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να μην έχει ακόμη ανακοινώσει συμφωνία για τη συγγραφή απομνημονευμάτων για τον Λευκό Οίκο, όμως τον επόμενο μήνα πρόκειται να εκδώσει το δεύτερο βιβλίο του μετά τη λήξη της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το βιβλίο σύμφωνα με τον Guardian θα περιλαμβάνει αλληλογραφία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Οι «Επιστολές στον Τραμπ», το βιβλίο που σκοπεύει να εκδώσει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, περιλαμβάνουν την «απίστευτη και συχνά ιδιωτική» αλληλογραφία του με ηγέτες, διάσημους παρουσιαστές και αθλητές τα τελευταία 40 χρόνια, ανέφερε ο εκδοτικός οίκος Winning Team Publishing.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποκαλέσει «ερωτικές επιστολές» τα μηνύματα που του έστειλε ο Κιμ, με τον οποίο είχε συναντηθεί και διατηρούσε μια επαφή κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Μεταξύ των εγγράφων αυτών είναι και ένα γράμμα της διασημότερης παρουσιάστριας της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρι, που του έγραφε, το 2000: «Τι κρίμα που δεν θα κατέβουμε μαζί στις προεδρικές εκλογές. Τι ομάδα θα ήμασταν!». Η κάθε επιστολή συνοδεύεται από ένα σχόλιο του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου.

Πολλές επιστολές ανάγονται στην εποχή που ο Τραμπ ήταν ακόμη μεγιστάνας των ακινήτων και σταρ των ριάλιτι σόου. Άλλες προέρχονται από πολιτικά πρόσωπα, όπως από τη Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Το βιβλίο, η τιμή του οποίου θα ανέρχεται στα 99 δολάρια και 399 δολάρια για όσα φέρουν την υπογραφή του Τραμπ, θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ