Με εμπορική πτήση στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης - Βλάβη στο προεδρικό αεροσκάφος
Μικρή βλάβη εντοπίστηκε στο προεδρικό αεροσκάφος με το οποίο θα μετέβαινε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους συνεργάτες του.
Τελικά, ο κ. Χριστοδουλίδης έφτασε στην Αθήνα με εμπορική πτήση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, σε περιοδικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο προεδρικό αεροσκάφος υπήρχε μια μικρή βλάβη και για καθαρά προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε η εμπορική πτήση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βλάβη είχε εντοπιστεί πριν από δύο ημέρες.
Η συνάντηση με Μητσοτάκη και το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου
Ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα (13/03) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 13.30, θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Χάος στο μετρό του Τόκιο από διακοπή ρεύματος - Χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στους σταθμούς (vids)
10:19
Τη Δευτέρα στην Αθήνα η κηδεία και η ταφή της πριγκίπισσας Ειρήνης
10:04
Τι ακίνητα αγόρασαν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 - Τα κριτήρια επιλογής
10:03
Δημήτρης Σπηλιόπουλος: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η καινοτομία και τα επόμενα βήματα της Active
10:00