ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Με λίμα νυχιών τα 32 τραύματα που σκότωσαν τη 12χρονη Luise

Γερμανία: Με λίμα νυχιών τα 32 τραύματα που σκότωσαν τη 12χρονη Luise
Αστυνομικές πηγές δήλωσαν πως προέκυψαν νέες λεπτομέρειες για το έγκλημα, μεταξύ άλλων ότι η 12χρονη Luise μαχαιρώθηκε 32 φορές με λίμα νυχιών AP Photo/Michael Probst

Νέες λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία της 12χρονης από δύο συμμαθήτριές της στη Γερμανία έρχονται στη δημοσιότητα και προκαλούν φρίκη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι Αρχές γνωρίζουν πλέον περισσότερα για το φρικιαστικό έγκλημα και εκτιμούν πως το φονικό όπλο ήταν μία λίμα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Ειδικότερα, αστυνομικές πηγές δήλωσαν πως προέκυψαν νέες λεπτομέρειες για το έγκλημα, μεταξύ άλλων ότι η 12χρονη Luise μαχαιρώθηκε 32 φορές με μία λίμα νυχιών -πριν την σπρώξουν σε χαντάκι στο δάσος.

«Η πράξη ήταν τρομερή. Οι έμπειροι αστυνομικοί είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία. Όχι μόνο λόγω της ηλικίας του θύματος, αλλά περισσότερο από την ηλικία των δραστών», είπε αστυνομική πηγή και πρόσθεσε: «Το φονικό όπλο δεν έχει βρεθεί ακόμη και αν και αρχικά πιστεύαμε ότι μπορεί να ήταν μαχαίρι, τώρα υποψιαζόμαστε πως μπορεί να ήταν λίμα νυχιών».

Μάλιστα, φαίνεται πως τα δύο κορίτσια τοποθέτησαν πλαστική σακούλα στο κεφάλι του θύματος και η μία εκ των δύο απείλησε την άλλη «να τη χτυπήσει με μία πέτρα ειδάλλως θα καταλήξει δίπλα της» (σ.σ. στη Luise).

Οι Αρχές, παράλληλα, υποψιάζονται πως ίσως η 12χρονη ήταν ζωντανή πριν την πετάξουν στο χαντάκι και υποκύψει στα τραύματά της.

Το κίνητρο της δολοφονίας

Προς το παρόν, το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι σαφές. Αναφορές κάνουν λόγο για αντιπαλότητα γύρω από ένα αγόρι. Άλλες αναφορές σημειώνουν πως εκφόβιζαν τη Luise και στοχοποιήθηκε επειδή τις «κάρφωσε».

Τα δύο κορίτσια που φέρονται να είναι πίσω από το έγκλημα ανέβασαν επίσης βίντεο στα προφίλ τους στο TikTok χορεύοντας λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, γεγονός που έχει επίσης αφήσει σοκαρισμένη την αστυνομία και την τοπική κοινωνία.

Και τα τρία κορίτσια φοιτούσαν στο γενικό σχολείο Esther-Bejarano και γνωρίζονταν μεταξύ τους εδώ και χρόνια και περιγράφηκαν ως «κολλητές φίλες».

«Είσαι τώρα ένα αστέρι στον ουρανό»

Οι γονείς της δολοφονηθείσας Λουίζ απέτισαν έναν εγκάρδιο φόρο τιμής στην κόρη τους, το «αστέρι» τους, αφού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε ένα φρικτό έγκλημα.

Η Luise, 12 ετών, βρέθηκε νεκρή αφού εξαφανίστηκε μετά από ένα ραντεβού για παιχνίδι με μία από τις δολοφόνους της- την Luise, 12 ετών καθώς και την Anna-Marie, 12 ετών, στο Φρόιντενμπεργκ κοντά στην Κολωνία, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να συλλάβουμε το αδιανόητο. Για εμάς ο κόσμος παραμένει ακίνητος», είπαν σε τοπική εφημερίδα οι γονείς του άτυχου κοριτσιού.

«Δεν μπορείς να δεις τη θλίψη, δεν μπορείς να την ακούσεις, μπορείς μόνο να την αισθανθείς», συμπλήρωσαν με σπαραγμό.

Μια νέα φωτογραφία της Luise δίνεται επίσης στη δημοσιότητα με την ημερομηνία γέννησής της, 29 Αυγούστου 2010, και του θανάτου της στις 12 Μαρτίου 2023 .

Έξω από το σπίτι της, οι γονείς της, άφησαν ένα αναμμένο κερί με τις λέξεις: «Είσαι τώρα ένα αστέρι στον ουρανό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ