ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο από τα 68α γενέθλια του Μπρους Γουίλις - Πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση άνοιας

Βίντεο από τα 68α γενέθλια του Μπρους Γουίλις - Πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση άνοιας
O Μπρους Γουίλις συμμετείχε έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο βίντεο από το πάρτι του Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Τα 68α γενέθλιά του γιόρτασε ο Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του δημοσίευσε το πρώτο βίντεο του ηθοποιού μετά τη ανακοίνωση και γνωστοποίηση ότι ο ίδιος πάσχει από άνοια.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία. Τον Φεβρουάριο, ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας του, έγινε γνωστό ότι πάσχει και από μετωποκροταφική άνοια.

Η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει τα 68α γενέθλια του ηθοποιού και η Ντέμι Μουρ ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο. Σε αυτό, η οικογένεια τραγουδά το «Happy Birthday», ενώ εκείνος χαμογελά και σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα, προτού σβήσει τα κεράκια εν μέσω χειροκροτημάτων.

Στο βίντεο εικονίζονται επίσης οι κόρες του και η σύζυγός του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις να του τραγουδούν το Happy Birthday» με τον Μπρους Γουίλις να συμμετέχει για λίγα δευτερόλεπτα.

«Χρόνια Πολλά, BW!» έγραψε η Ντέμι Μουρ στη λεζάντα. «Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές σας – όλοι τις νιώθουμε» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/Cp_R789g_LD

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ