Ο Μακρόν «εξαφάνισε» το πολυτελές ρολόι του, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου
Ανανεώθηκε:
Σε γκάφα υπέπεσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, που καλείται να αντιμετωπίσει τους εξαγριωμένους πολίτες, που διαμαρτύρονται για την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη να κουνά τα χέρια του , φορώντας ένα πολυτελές ρολόι στον αριστερό του καρπό. Λίγο αργότερα, το ρολόι ... εξαφανίστηκε, ενώ ο ίδιος συνέχισε να δίνει συνέντευξη.
Η αλλαγή της εικόνας «χτύπησε» στο μάτι αρκετών θεατών και μάλιστα σε μία περίοδο που η ευμάρεια του Γάλλου προέδρου έχει βρεθεί στο στόχαστρο των πολιτών, μετά και την απόφασή του να επιβάλει την αύξηση των ορίων ηλικίας μονομερώς, κάνοντας χρήση ειδικής συνταγματικής διάταξης.
Αφαίρεσε το ρολόι 11 λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξης!
Το περιβάλλον του Εμανουέλ Μακρόν πάντως υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα το ρολόι του Εμανουέλ Μακρόν, της γαλλικής εταιρείας Bell&Ross, κοστίζει 2.400 ευρώ. Το φοράει, δε, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Κίτρινη κάρτα» του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Παρίσι για υπερβολική χρήση βίας
Επάγγελμα «influencer», με νόμο στη Γαλλία
SPONSORED
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Άλμα 8,1% στην επιβατική κίνηση - Υποχώρηση στα κέρδη
12:23
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες, εκβιασμούς και εμπρησμούς – Έξι συλλήψεις
12:06
GAIA-X Accelerator: 160+ ελληνικές επιχειρήσεις χτίζουν το ψηφιακό οικοσύστημα του αύριο
12:02
«Αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για μαγεία»: Τι ξέρουμε για τον Έμπολα - 91 θάνατοι στο Κονγκό
12:00