ΚΟΣΜΟΣ

Έσπασε το σχοινί την ώρα που έκανε bungee jumping - Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Έσπασε το σχοινί την ώρα που έκανε bungee jumping - Εικόνες που κόβουν την ανάσα
Screen grab / youtube

Τουρίστας στην Ταϊλάνδη διασώθηκε σαν από θαύμα πέφτοντας από ύψος αντίστοιχο με εκείνο κτηρίου 10 ορόφων, όταν κόπηκε το σχοινί του bungee jumping με το οποίο διασκέδαζε σε πάρκο ψυχαγωγίας.

Τα πλάνα από την τρομακτική εμπειρία του έγιναν viral αυτή την εβδομάδα αφού ο 39χρονος τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ δημοσιοποίησε την ιστορία του.

Για καλή του τύχη όταν κόπηκε το σχοινί, έπεσε στο νερό.

Ο 39χρονος αφηγείται πώς σώθηκε, μόλις με μερικούς μόλωπες:

«Έπεσα με τη αριστερή πλευρά του σώματός μου, οπότε οι τραυματισμοί ήταν πιο σοβαροί σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο Μάικ στο CNNi.

«Ήταν σαν κάποιος να με χτύπησε πολύ άσχημα», πρόσθεσε.

Το πάρκο ψυχαγωγίας Adventure Park, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πόλης Πατάγια, προσφέρει διάφορες δραστηριότητες -από ziplines μέχρι σκοποβολή.

«Αν το άτομο δεν ξέρει να κολυμπάει, θα έχει μεγάλο πρόβλημα», είπε.

Ο Μάικ είπε ότι οι υπεύθυνοι του πάρκου, πλήρωσαν τα ιατρικά έξοδα και συγκεκριμένα τις ακτινογραφίες και τα υπερηχογραφήματα που χρειάστηκε να κάνει μετά την πτώση του στην Ταϊλάνδη.

Ο Νίθιτ Ιντίμ, ιδρυτής του πάρκου, επιβεβαίωσε το ατύχημα και δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε να σπάει το σκοινί του bungee jumping.

«Αφού έσπασε το σκοινί, το προσωπικό μας έβγαλε τον τουρίστα αμέσως από το νερό και τον ρώτησε αν είναι καλά», δήλωσε στο CNNi.

«Ο Μάικ είπε ότι πόναγε και είχε μελανιές. Έτσι τον πήγαμε στο νοσοκομείο».

Ο Ιντίμ δήλωσε ότι ο τουρίστας είχε υπογράψει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης πριν κάνει το άλμα. Έστειλε επίσης μια φωτογραφία της δήλωσης, καθώς και αντίγραφα των ιατρικών εξετάσεων στην Ταϊλάνδη.

«Το προσωπικό μας εξήγησε ότι αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα, η εταιρεία μας θα αποζημιώσει τα ιατρικά έξοδα. Ωστόσο ο πελάτης δεν μπορεί να ζητήσει άλλου είδους αποζημίωση», δήλωσε ο Ιντίμ.

Πρόσθεσε ότι το πάρκο θα ήταν πρόθυμο να πληρώσει νέα ιατρικά έξοδα εάν προσκομίζονταν αποδείξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ