ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Έγκυος γέννησε όρθια στο ασανσέρ με τη βοήθεια της μητέρας της

Βραζιλία: Έγκυος γέννησε όρθια στο ασανσέρ με τη βοήθεια της μητέρας της
Το κοριτσάκι μετρήθηκε με ύψος στα 41 εκατοστά και ζυγίστηκε στα 2,165 κιλά Glomex / ΕΡΤ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, όπου μία 34χρονη έγκυος γυναίκα, αναγκάστηκε να γεννήσει όρθια μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά και δεν πρόλαβε να μεταβεί στο μαιευτήριο. Μάλιστα, η γέννα καταγράφηκε και σε βίντεο! Ευτυχώς τόσο η μητέρα, όσο και το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο είναι καλά στην υγεία τους.

Η έγκυος βρισκόταν στην 37η εβδομάδα κύησης, όταν έσπασαν τα νερά της, δήλωσε στο CNNi. Σημείωσε ότι γύρω στα μεσάνυχτα ένιωσε έντονες συσπάσεις και αμέσως τηλεφώνησε στο σύζυγό της ο οποίος δεν ήταν σπίτι.

Ο άνδρας της εγκύου τηλεφώνησε αμέσως μετά σε μια γειτόνισσα και τη μητέρα της 34χρονης, που είναι νοσηλεύτρια.

Σε ρόλο νοσηλεύτριας η γιαγιά

Η μητέρα της 34χρονης παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην κόρη της και την πήγε προς το ασανσέρ προκειμένου να μεταβούν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, το μωρό φαίνεται πως... βιαζόταν και έτσι η έγκυος γέννησε μέσα στο ασανσέρ και μάλιστα σε όρθια στάση με τη βοήθεια της μητέρας της.

Το κοριτσάκι μετρήθηκε με ύψος στα 41 εκατοστά και ζυγίστηκε στα 2,165 κιλά. Η μητέρα πήρε εξιτήριο άμεσα από το μαιευτήριο, ενώ το μωράκι χρειάστηκε να μείνει σε θερμοκοιτίδα για να του παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα. Οι γονείς αποφάσισαν να ονομάσουν το κοριτσάκι Τζοάνα Κασέλα Αμάρο προς τιμήν της γιαγιάς της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ