ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς μετά από καυγά έξω από αίθουσα μπόουλινγκ

Λονδίνο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς μετά από καυγά έξω από αίθουσα μπόουλινγκ
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού AP/Kirsty Wigglesworth

Πανικός επικράτησε αργά τα ξημερώματα της Κυριακής (26/3) στο Δυτικό Λονδίνο, όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε ανάμεσα από πλήθος πολιτών στη διάρκεια συμπλοκής έξω από αίθουσα μπόουλινγκ. Αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει και να τραυματίσει σοβαρά ορισμένους εξ αυτών και η αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον οδηγό του οχήματος.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών έξω από το στενό Tenpin στο Acton του Δυτικού Λονδίνου λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί ένας καυγάς με την εμπλοκή πολλών ατόμων.

Μια ομάδα ανδρών άρχισε να κυνηγά ο ένας τον άλλον μέσα σε πάρκινγκ. Ένα άτομο δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα και αντικείμενα. Ξαφνικά, το αυτοκίνητο φαίνεται στο βίντεο να ξεκινάει μια «τρελή» πορεία και να πέφτει πάνω σε πεζούς.

Ακούγονται κραυγές, καθώς το αυτοκίνητο επιτάχυνε πέφτοντας στην ομάδα που κυνηγούσε τον άνδρα. Στις εικόνες φαίνεται ένας άνθρωπος να πετάγεται πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου πριν προσγειωθεί στην άσφαλτο.

Ένας άλλος πεζός δείχνει τραυματισμένος στο έδαφος, καθώς το αυτοκίνητο φρέναρε και έστριψε για να βγει με ταχύτητα στον δρόμο και να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού, ενώ υπήρξε έκκληση και στο κοινό για βοήθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ