ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ο Ταγίπ Ερντογάν έριξε... θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο

Τουρκία: Ο Ταγίπ Ερντογάν έριξε... θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο
Εικόνα από τα θεμέλια του νοσοκομείου που παρουσίασε ο Ταγίπ Ερντογάν στον τουρκικό λαό Screen Grab / YouTube

Θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο, αποδείχθηκε τελικά ότι παρουσίασε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου «HALK TV».

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η προσπάθεια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να πανηγυρίζει για την θεμελίωση ενός νοσοκομείου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Είναι με τσιμέντο με χάλυβα κάνουμε σωστές κατασκευές».

Μόλις λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, το «HALK TV» απέδειξε τελικά ότι ... έριχναν μπετό στη μέση του πουθενά.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, θέλοντας προφανώς να πείσει τον τουρκικό λαό ότι μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, πλέον όλοι ακολουθούν τους νόμους και πως λαμβάνονται όλα τα μέτρα στις οικοδομές, είπε κατά την τελετή:

«Όπως βλέπετε δεν μιλάμε για κατασκευές με άμμο θαλάσσης. Είναι με τσιμέντο με χάλυβα κάνουμε σωστές κατασκευές».

Το τηλεοπτικό δίκτυο «HALK TV» έδειξε πλάνα από την τελετή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Αυτά εδώ είναι τα θεμέλια ενός νοσοκομείου!! Βέβαια μόλις αποκαλύφθηκαν αυτές οι εικόνες, αυτά τα θεμέλια αποσύρθηκαν!! Εδώ πια δεν μπορούν να κάνουν και σοβαρές παρουσιάσεις και κάνουν τέτοιου είδους τελετές θεμελίωσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ