Τραγωδία με 35 νεκρούς σε ναό στην Ινδία - Κατέρρευσε το πάτωμα
35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ινδία, όταν κατέρρευσε το πάτωμα ινδουιστικού ναού, στην πόλη Ιντόρε του κρατιδίου Μάντια Πραντές.
Περίπου 25 πιστοί έπεσαν μέσα σε ένα μπαολί, ένα πλατύ φρεάτιο με σκαλοπάτια στα τοιχώματά του που χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές, όταν το πάτωμα του ναού, που το κάλυπτε, υποχώρησε κάτω από το βάρος τους.

«Τριάντα πέντε άνθρωποι είναι νεκροί. Ένας ακόμη άνθρωπος εξακολουθεί να αγνοείται. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται», δήλωσε δικαστικός λειτουργός στην Ίντορε, ο Ιλαγιαράτζα Τ., στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης παραμένει σε εξέλιξη, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.
Οι τοπικές αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται διασώστες να τοποθετούν σχοινιά και σκάλες για να φτάσουν στους παγιδευμένους πιστούς.
Αυτήν την περίοδο οι ναοί στην Ινδία κατακλύζονται από πιστούς, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής Ράμα Ναβάμι προς τιμή της ινδουιστικής θεότητας Ράμα.
Περού : Δεκατρείς νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους πάνω από τις Γραμμές της Νάσκα
23:59
ΗΠΑ: Ο Τζέι Κλέιτον αναλαμβάνει τη Δευτέρα επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών
23:55
Σαν «φλογοβόλο» η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Ολονύχτια μάχη παρά τη βελτιωμένη εικόνα στη Φωκίδα
23:50
Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού όλες οι μεγάλες πόλεις στην Ιταλία λόγω του καύσωνα
23:40