Τραγωδία με 35 νεκρούς σε ναό στην Ινδία - Κατέρρευσε το πάτωμα
35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ινδία, όταν κατέρρευσε το πάτωμα ινδουιστικού ναού, στην πόλη Ιντόρε του κρατιδίου Μάντια Πραντές.
Περίπου 25 πιστοί έπεσαν μέσα σε ένα μπαολί, ένα πλατύ φρεάτιο με σκαλοπάτια στα τοιχώματά του που χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές, όταν το πάτωμα του ναού, που το κάλυπτε, υποχώρησε κάτω από το βάρος τους.

«Τριάντα πέντε άνθρωποι είναι νεκροί. Ένας ακόμη άνθρωπος εξακολουθεί να αγνοείται. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται», δήλωσε δικαστικός λειτουργός στην Ίντορε, ο Ιλαγιαράτζα Τ., στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης παραμένει σε εξέλιξη, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.
Οι τοπικές αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται διασώστες να τοποθετούν σχοινιά και σκάλες για να φτάσουν στους παγιδευμένους πιστούς.
Αυτήν την περίοδο οι ναοί στην Ινδία κατακλύζονται από πιστούς, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής Ράμα Ναβάμι προς τιμή της ινδουιστικής θεότητας Ράμα.
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43