ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ ακύρωσε τον «γάμο του καλοκαιριού» με την Αν Λέσλι Σμιθ

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ ακύρωσε τον «γάμο του καλοκαιριού» με την Αν Λέσλι Σμιθ
Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

Ο «γάμος του καλοκαιριού», όπως είχε χαρακτηριστεί, δεν πρόκειται να γίνει τελικά.

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και η Αν Λέσλι Σμιθ ακύρωσαν τον αρραβώνα τους μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν, δήλωσε στο CNNi άτομο με γνώση του θέματος.

Το Vanity Fair, το οποίο ανέφερε πρώτο την είδηση την Τρίτη, σημείωσε ότι «ο χωρισμός δίνει τέλος σε ένα πολυτάραχο ειδύλλιο που δημιούργησε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο».

Η σχέση του Μέρντοχ και της Σμιθ έγινε γνωστή δημοσίως νωρίτερα φέτος, όταν απαθανατίστηκαν να κάνουν διακοπές στο νησί Μπαρμπάντος της Καραϊβικής.

Στις 20 Μαρτίου, η Σίντυ Άνταμς, η οποία γράφει μια στήλη για την ταμπλόιντ του Μέρντοχ New York Post, ανέφερε ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί.

«Φοβόμουν να ερωτευτώ, αλλά ήμουν βέβαιος ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος γάμος μου», είπε ο Μέρντοχ στην Άνταμς εκείνη την εποχή, προσθέτοντας: «Καλύτερα να είναι. Είμαι χαρούμενος».

«Ανυπομονούμε και οι δύο να περάσουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας μαζί» είχε πει ακόμα.

Η Σμιθ, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο τραγουδιστή της κάντρι Τσέστερ Σμιθ, περιέγραψε τη σχέση της με τον Μέρντοχ στην Άνταμς ως «δώρο από τον Θεό».

Οι δυο τους επρόκειτο να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Ο γάμος θα ήταν ο πέμπτος του Μέρντοχ, προέδρου της Fox Corp. και εκτελεστικού προέδρου της News Corp.

Δεν είναι σαφές τι συνέβη μεταξύ του Μέρντοχ και της Σμιθ από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας. Ένας εκπρόσωπος του Μέρντοχ αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ