Φωτιά σε αποθήκες στο Αμβούργο - Ανησυχία για τοξικό νέφος
Ανανεώθηκε:
Ανησυχία έχει προκαλέσει στις αρχές του Αμβούργου, φωτιά που εκδηλώθηκε σε εγκατάσταση αποθηκών τα ξημερώματα της Κυριακής (9/4), καθώς ο καπνός που κατευθύνεται στο κέντρο της πόλης μπορεί να περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες.
Από την περιοχή έχουν απομακρυνθεί περίπου 140 άνθρωποι, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν είναι προς ώρας σε θέση να αξιολογήσουν την επικινδυνότητα της κατάστασης.
Οι αρμόδιες αρχές έκαναν έκκληση στους κατοίκους να κρατούν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους και να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις εκτός σπιτιού.
Σε επίσημη δήλωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αμβούργου είπε: «Ο πληθυσμός στην περιοχή του Αμβούργου μπορεί να επηρεαστεί από τα αέρια καπνού, καθώς και από χημικά συστατικά που περιέχονται στον αέρα λόγω πυρκαγιάς».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκλονιστικές εικόνες: Παρανάλωμα του πυρός αγορά στην Ντάκα στο Μπαγκλαντές
Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε το τρίτο της παιδί στην Πορτογαλία
09:41
Coca-Cola HBC: Αύξηση 9,6% στα έσοδα από πωλήσεις στο Α' εξάμηνο
09:32
Πυρκαγιές: Η στρατηγική της επόμενης μέρας – Πρόληψη, «μωσαϊκό τοπίων» και παιδεία
09:23
Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος οδηγός στην Πιερία: Έπεσε με την μοτοσικλέτα του σε αρδευτικό κανάλι
09:12