ΚΟΣΜΟΣ

Drake Bell: Εντοπίστηκε ο σταρ του Nickelodeon - «Είναι ασφαλής» λέει η αστυνομία

Drake Bell: Εντοπίστηκε ο σταρ του Nickelodeon - «Είναι ασφαλής» λέει η αστυνομία
Ο ηθοποιός Drake Bell AP/Jordan Strauss

Eντοπίστηκε ο γνωστός σταρ της δημοφιλούς σειράς του Nickelodeon Drake & Josh, Drake Bell, Drake Bell, έπειτα από την εξαφάνισή και την αναζήτησή του από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός τελευταία φορά εθεάθη να οδηγεί μια γκρι BMW του 2022 την Τετάρτη γύρω στις 9 π.μ., κοντά στην περιοχή του Mainland High School στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 13/4, ο ηθοποιός βρέθηκε ασφαλής.

«Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου είναι σε επαφή και ο κύριος Bell είναι ασφαλής», δήλωσε το αστυνομικό τμήμα της Daytona Beach.

Από την αρχή της εμφάνισής του στη σειρά, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, καθώς πριν λίγο καιρό δήλωσε ένοχος για μια υπόθεση που αφορούσε απόπειρα έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο, καθώς κατηγορείται ότι συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα σε μπαρ, με μια ανήλικη με την οποία υποτίθεται ότι είχε επαφή στο διαδίκτυο.

Η Melissa Lingafelt, η οποία ακούει στο καλλιτεχνικό όνομα Jimi Ono είπε: «Άρχισα να βγαίνω με τον Drake όταν ήμουν 16 ετών. Μετακόμισα μαζί του. Τραγουδούσα. Μετά από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε η λεκτική κακοποίηση και όταν λέω λεκτική κακοποίηση, φανταστείτε το χειρότερο είδος λεκτικής κακοποίησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Αυτό είναι που βίωσα.

Η λεκτική κακοποίηση στη συνέχεια μετατράπηκε σε σωματική. Χτυπήματα, ρίψη. Καθετί. Στο αποκορύφωμά του, με έσυρε κάτω από τις σκάλες στο σπίτι μας στο Los Feliz, το πρόσωπό μου χτυπούσε σε κάθε βήμα στο δρόμο προς τα κάτω. Έχω φωτογραφίες από αυτό. Δεν θέλω καν να μπω στο θέμα των ανήλικων κοριτσιών. Θέλω να πω, θα το κάνω. Αλλά φοβάμαι».

Ο Drake αρχικά απάντησε στους ισχυρισμούς για κακοποίηση αναφέροντας ότι: «Ποτέ δεν κακοποίησα την πρώην φίλη μου, ούτε έκανα πολλά από τα άλλα πράγματα που ισχυρίστηκε ψευδώς η Melissa. Αυτό που θέλει να πετύχει είναι περισσότερα χρήματα ή προσοχή. Εξετάζω νομικές επιλογές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ