Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μπερλουσκόνι, που βγήκε από την εντατική
Ανανεώθηκε:
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεγιστάνας των ΜΜΕ, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά από μία περιπέτεια υγείας δέκα ημερών βγήκε από την εντατική μονάδα και νοσηλεύεται πλέον
σε θάλαμο της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Όπως αναφέρουν σε ανακοινωθέν τους οι θεράποντες ιατροί του Αλμπέρτο Ζανγκρίλο και Φάμπιο Τσιτσέρι «προς το παρόν, η κλινική κατάσταση και η ανταπόκριση στη θεραπεία επέτρεψαν στον πρόεδρο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας της παθολογικής. Η θεραπεία και η παρακολούθηση των λειτουργικών παραμέτρων συνεχίζονται».
Ο 86χρονος δισεκατομμυριούχος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση στις 5 Απριλίου και λίγες ημέρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι έπασχε από λευχαιμία και πνευμονική λοίμωξη. Η κατάσταση της υγείας άρχισε να βελτιώνεται μετά από εβδομάδα, αλλά η μεταφορά του από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνηα αποφασίστηκε χθες Κυριακή (16/04)
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα - Ποιες μέρες μένουν κλειστά
01:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε γυρίζουν στα θρανία οι μαθητές - Πότε πέφτει η Πρωτομαγιά
00:30
Η Τουρκία ανάμεσα στις χώρες που κινδυνεύουν με εξαιρετικά μεγάλες ελλείψεις νερού
23:59
ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ: Εύθραυστη η εκεχειρία στην σκιά της σφαγής στο Λίβανο – Το Μ. Σάββατο οι επαφές στο Πακιστάν
23:55