Τεχνική βλάβη καθήλωσε το Starship της Space X - Η ανακοίνωση του Ίλον Μασκ
Ανανεώθηκε:
Ο πύραυλος Starship ο οποίος κατασκευάστηκε από την εταιρεία SpaceX του Αμερικανού μεγιστάνα Ίλον Μασκ και ήταν από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά του στοιχήματα, δεν έκανε τελικά την παρθενική του εκτόξευση τη Δευτέρα (16/04).
Ο πύραυλος παρουσιαζόταν ως έτοιμος για την πρώτη του δοκιμαστική πτήση, αλλά ο ίδιος ο Μασκ ανακοίνωσε σήμερα, μέσω του επίσης δικού του Twitter, ότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη εκτόξευση.
Οι μηχανικοί προσπάθησαν να επιλύσουν το τεχνικό πρόβλημα σε μία βαλβίδα των κινητήρων, χωρίς όμως επιτυχία. Αναμένεται νέα προσπάθεια για την εκτόξευση Starship σε 48 ώρες.
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Γαύδου
15:54
ΕΛΛΑΔΑ
Τρεις συλλήψεις για εμπρηστικούς μηχανισμούς: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το Νέο Κόσμο
15:42
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Με σκόνη, νοτιάδες και λασποψιχάλες η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Πότε θα «γράψει» 25άρια το θερμόμετρο
15:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές της Ουγγαρίας - «Είμαι εδώ για να νικήσω» είπε ο Ορμπάν
15:26
ΕΛΛΑΔΑ