ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ο αστέρας της K-pop Moon Bin - Ήταν μόλις 25 ετών

Νεκρός ο αστέρας της K-pop Moon Bin - Ήταν μόλις 25 ετών
Ο αστέρας της K-pop Moon Bin (Photo by Han Myung-Gu/WireImage)

Ο αστέρας της K-pop Moon Bin, μέλος του συγκροτήματος Astro, πέθανε σε ηλικία 25 ετών, ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/04) η δισκογραφική του εταιρεία Fantagio.

Σε μια δήλωση στο Instagram, η εταιρεία είπε ότι ο Moon Bin «μας άφησε ξαφνικά και έγινε αστέρι στον ουρανό».

Ο σταρ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη νότια Σεούλ από τον μάνατζέρ του γύρω στις 8:10 το βράδυ της Τετάρτης 19/04, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο την αστυνομία.

«Όλα τα μέλη της Astro, οι συνάδελφοι, τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Fantagio που είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα θρηνούν βαθύτατα», ανέφερε η δισκογραφική, προσθέτοντας ότι η θλίψη της οικογένειας του αδικοχαμένου σταρ ήταν «ανείπωτη».

Η δισκογραφική εταιρεία είπε ότι ήταν αποκαρδιωτικό να ενημερώνει τους θαυμαστές της για τα ξαφνικά νέα, σημειώνοντας πως ο αείμνηστος σταρ «πάντα αγαπούσε και σκεφτόταν τους θαυμαστές περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον».

Ζήτησε επίσης από τους ανθρώπους να «απέχουν από σπεκουλαδόρικες και κακόβουλες αναφορές» ενώ η οικογένεια θρηνεί.

Ο Moon Bin έκανε το ντεμπούτο του με την Astro το 2016. Τα άλλα μέλη του γκρουπ είναι οι Jinjin, MJ, Cha Eun-woo και Yoon San-ha.

Ο Moon Bin εμφανιζόταν επίσης στο ντουέτο Moon Bin & Sanha, το οποίο έκανε περιοδεία στην Ασία τους τελευταίους μήνες.

Πριν από το θάνατό του, το ντουέτο αναμενόταν να εμφανιστεί τον επόμενο μήνα στο Μπουσάν, ως μέρος της καμπάνιας της πόλης-λιμάνι για την προώθηση της Παγκόσμιας Έκθεσης 2030, και στην Τζακάρτα στις 13 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ