Στόλτενμπεργκ: Το μέλλον της Ουκρανίας βρίσκεται εντός ΝΑΤΟ
Ανανεώθηκε:
«Προτεραιότητά μου είναι η ουκρανική στρατιωτική νίκη επί της Ρωσίας, ενώ το θέμα της ένταξης της Ουκρανίας στην Ατλαντική Συμμαχία θα συζητηθεί τον Ιούλιο κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ», σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ από το Κίεβο.
«Το μέλλον της Ουκρανίας βρίσκεται εντός της ευρωατλαντικής οικογένειας, το μέλλον της Ουκρανίας βρίσκεται στο ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα, ο κύριος στόχος της Συμμαχίας, των συμμάχων, είναι η εξασφάλιση ότι η Ουκρανία θα νικήσει», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ στο πλευρό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ πραγματοποιεί σήμερα αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κίεβο εκφράζοντας την υποστήριξή του προς την Ουκρανία εν όψει της ευρείας κλίμακας αντεπίθεσης που προετοιμάζει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στόλτενμπεργκ στο CNNi: Αισιόδοξος ότι η Σουηδία θα μπει στο ΝΑΤΟ
ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία γίνεται σήμερα επίσημα το 31ο μέλος
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25
Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας σε τρεις διεθνείς ασκήσεις
23:13
«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: Παρασκευή στο Ομάν και... βλέπουμε: Προς το παρόν «ανοιχτός» ο διάλογος ΗΠΑ - Ιράν για τα πυρηνικά
23:01