Στόλτενμπεργκ: Το μέλλον της Ουκρανίας βρίσκεται εντός ΝΑΤΟ
Ανανεώθηκε:
«Προτεραιότητά μου είναι η ουκρανική στρατιωτική νίκη επί της Ρωσίας, ενώ το θέμα της ένταξης της Ουκρανίας στην Ατλαντική Συμμαχία θα συζητηθεί τον Ιούλιο κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ», σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ από το Κίεβο.
«Το μέλλον της Ουκρανίας βρίσκεται εντός της ευρωατλαντικής οικογένειας, το μέλλον της Ουκρανίας βρίσκεται στο ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα, ο κύριος στόχος της Συμμαχίας, των συμμάχων, είναι η εξασφάλιση ότι η Ουκρανία θα νικήσει», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ στο πλευρό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ πραγματοποιεί σήμερα αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κίεβο εκφράζοντας την υποστήριξή του προς την Ουκρανία εν όψει της ευρείας κλίμακας αντεπίθεσης που προετοιμάζει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στόλτενμπεργκ στο CNNi: Αισιόδοξος ότι η Σουηδία θα μπει στο ΝΑΤΟ
ΝΑΤΟ: Η Φινλανδία γίνεται σήμερα επίσημα το 31ο μέλος
Ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν ρωσικά διυλιστήρια και ενεργειακές υποδομές με Storm Shadow και Drones
20:17
Αλλάζει ραγδαία ο καιρός: Από τα «φθινοπωρινά» Χριστούγεννα στην «ψυχρή» Πρωτοχρονιά
20:05
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
19:52
CNNi: «Ατμοσφαιρικό ποτάμι» σαρώνει την Καλιφόρνια - Δύο νεκροί από την φονική καταιγίδα
19:40