Στις φλόγες ο δράκος Maleficent στην Ντίσνεϊλαντ - Εκκενώθηκε ο χώρος
Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τη Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνια, με έναν γιγάντιο δράκο - σκηνικό να έχει τυλιχθεί στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου (22/4), με πλήθος κόσμου να βρίσκονται στο σημείο.
Τα βίντεο δείχνει τη Maleficent, ένα δράκο 13 μέτρων, να πιάνει φωτιά με τις φλόγες να εξαπλώνονται γρήγορα και τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να την ελέγξουν. Σημειώνεται ότι, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Η φωτιά ξέσπασε όπως μεταδίδει το BBC, μετά από μεγάλη έκρηξη μέσα από τον δράκο στο πλαίσιο σόου, με το προσωπικό της Disney να φωνάζει στον κόσμο «να εκκενώσει την περιοχή».
Λόγω του πυκνού καπνού, οι επισκέπτες και επισκέπτριες του πάρκου απομακρύνθηκαν από πολλά κοντινά αξιοθέατα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Disney.
Να σημειωθεί ότι, η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει υπό διερεύνηση και προς το παρόν, τυχόν παρόμοια σόου θα ανασταλούν σε όλα τα θεματικά πάρκα της σε όλο τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Στάχτη» έγινε όροφος πολυκατοικίας στην Πάτρα - Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική
Πυρκαγιά στην Αιόλου: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του κτηρίου
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Απριλίου)
06:30
Μέχρι πότε γίνονται οι αιτήσεις για το Youth Pass: Tα βήματα για το voucher 150 ευρώ
06:00
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00