Ντουέτο με τον Ντον ΜακΛιν του American Pie ετοιμάζει ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος
Ανανεώθηκε:
Η μοναδική εμφάνιση του στο Λευκό Οίκο του Νοτιοκορεάτη προέδρου, Γιουν Σουκ Γιεόλ όπου τραγούδησε καραόκε το American Pie στον Τζο Μπάιντεν του έφερε μια πρόταση συνεργασίας.
Ο ερμηνευτής του τραγουδιού Ντον ΜακΛιν ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στην Νότιο Κορέα τον επόμενο χρόνο για να κάνει ντουέτο με τον Γιουν.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι του είχε γίνει κρούση για να βρεθεί στο επίσημο γεύμα και να τραδουδήσει αλλά δεν μπορούσε να παραβρεθεί γιατί θα βρισκόταν σε περιοδεία στην Αυστραλία.
Ο Γιουν ξεσήκωσε τους παρισταμένους με την ερμηνεία του με τον Μπάιντεν να του δίνει ως δώρο μια κιθάρα υπογεγραμμένη από τον καλλιτέχνη.
“Ξέρουμε ότι είναι ένα από τα απαπημένα σου τραγούδια”, του είπε ο Αμερικανός πρόεδρος αποκαλύπτοντας την προσωπική του σχέση με το τραγούδι.
Το τραγούδι είναι αυτό που τραγουδούσε μαζί με τους γιους του όταν τους πήγαινε στο σχολείο.
Η δεξίωση έγινε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Γιουν στην Ουάσινγκτον.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καραόκε στο... Λευκό Οίκο: Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος τραγούδισε το «American Pie»
Μαχαίρωμα στην καρδιά δέχθηκε ο 20χρονος στη Θεσσαλονίκη - Πέθανε από μεγάλη απώλεια αίματος
15:45
«Ο πόλεμος εναντίον του Ιράν εισέρχεται σε αποφασιστική φάση», λέει ο Ίσραελ Κατζ
15:41
Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση και παροχή καταλύματος μεταναστών στην Θεσσαλονίκη
15:39
Κ. Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου
15:29