Πυρκαγιά σε δεξαμενή καυσίμων στη Σεβαστούπολη - Η Μόσχα κάνει λόγο για ουκρανική επίθεση
Ανανεώθηκε:
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (29/4) σε δεξαμενή καυσίμων στη Σεβαστούπολη, λιμάνι της χερσονήσου της Κριμαίας, ενδεχομένως λόγω ουκρανικής επίθεσης με τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της περιοχής, Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, μέσω Telegram «δεξαμενή καυσίμων καίγεται. Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, οι φλόγες ενδέχεται να οφείλονται σε επίθεση με UAV», ενώ όπως συμπληρώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η φωτιά έχει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.
Σημειώνεται ότι, το Κίεβο έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση να ανακαταλάβει την Κριμαία, την οποία προσάρτησε η Ρωσία το 2014, γεγονός που η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει.
Οι επιθέσεις που έχει εξαπολύσει ο ουκρανικός στρατός και οι ειδικές υπηρεσίες στη χερσόνησο, αφότου ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην ουκρανική επικράτεια πριν από 14 και πλέον μήνες, είναι συχνές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανία: Σειρήνες αεροπορικής επιδρομής - Στους 22 οι νεκροί από πυραυλικές επιθέσεις
Αυτοκίνητο παρέσυρε τροχονόμο της ομάδας «ΚΟΜΒΟΣ» στα Σπάτα
22:45
Αντέχει στην πίεση των Γερμανών η Εθνική: Ισόπαλο χωρίς γκολ το ημίχρονο στην Τούμπα
22:35
Καθεστώς καραντίνας στη Σιβηρία μετά τον θάνατο εργαζόμενης σε ινστιτούτο αντιμετώπισης της πανώλης
22:23
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω ένα εκατομμύριο ευρώ
22:13