Έντεκα νεκροί από διαρροή φυσικού αερίου στην Ινδία
Ανανεώθηκε:
Στους 11 ανέρχονται οι νεκροί από διαρροή φυσικού αερίου στην πόλη Λουντιάνα της βόρειας Ινδίας, που σημειώθηκε νωρίτερα την Κυριακή (30/4), ενώ επιπλέον εννέα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Στην περιοχή που έλαβε χώρα το περιστατικό έσπευσε κλιμάκιο της Εθνικής Δύναμης Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να προσδιορίσει τα αίτια της διαρροής, όπως δήλωσε ο Ραντζιντέρ Παλ Καούρ Τσαίνα, μέλος του τοπικού κοινοβουλίου της πόλης.
Αξιωματούχοι της αστυνομίας εθεάθησαν να περιπολούν φορώντας μάσκες και ζητούσαν από τους περαστικούς να μείνουν μακριά από την αποκλεισμένη περιοχή, σύμφωνα με το Reuters.
«Το περιστατικό συνέβη κοντά σε ένα κατάστημα γάλακτος και μια ιατρική κλινική, αν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα από πού ξεκίνησε η διαρροή», δήλωσε ο Τσαίνα στο Reuters.
«Οι άνθρωποι που ήρθαν να αγοράσουν γάλα το πρωί, έχασαν τις αισθήσεις τους έξω (από το κατάστημα)», πρόσθεσε.
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59