Έντεκα νεκροί από διαρροή φυσικού αερίου στην Ινδία
Ανανεώθηκε:
Στους 11 ανέρχονται οι νεκροί από διαρροή φυσικού αερίου στην πόλη Λουντιάνα της βόρειας Ινδίας, που σημειώθηκε νωρίτερα την Κυριακή (30/4), ενώ επιπλέον εννέα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Στην περιοχή που έλαβε χώρα το περιστατικό έσπευσε κλιμάκιο της Εθνικής Δύναμης Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να προσδιορίσει τα αίτια της διαρροής, όπως δήλωσε ο Ραντζιντέρ Παλ Καούρ Τσαίνα, μέλος του τοπικού κοινοβουλίου της πόλης.
Αξιωματούχοι της αστυνομίας εθεάθησαν να περιπολούν φορώντας μάσκες και ζητούσαν από τους περαστικούς να μείνουν μακριά από την αποκλεισμένη περιοχή, σύμφωνα με το Reuters.
«Το περιστατικό συνέβη κοντά σε ένα κατάστημα γάλακτος και μια ιατρική κλινική, αν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα από πού ξεκίνησε η διαρροή», δήλωσε ο Τσαίνα στο Reuters.
«Οι άνθρωποι που ήρθαν να αγοράσουν γάλα το πρωί, έχασαν τις αισθήσεις τους έξω (από το κατάστημα)», πρόσθεσε.
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00