Μεξικό: 18 νεκροί και 25 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 18 τουρίστες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 25 τραυματίστηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, έπεσε σε χαράδρα στο βορειοδυτικό Μεξικό, δήλωσε χθες Κυριακή στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της πυροσβεστικής.
«Είχαμε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας που μετέφερε τουρίστες από τη Γουαδαλαχάρα, στην πολιτεία Χαλίσκο (δυτικά), στη Γουαγιαμπίτος», ανέφερε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, Πέδρο Νούνιες.
Πρόκειται για έναν προορισμό ιδιαίτερα δημοφιλή για τις παραλίες του, στις μεξικανικές ακτές στον Ειρηνικό.
Σύμφωνα με τον κ. Νούνιες ήδη διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και για να αναγνωριστούν τα θύματα από τους συγγενείς τους, όλοι «μεξικανοί τουρίστες», διευκρίνισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μυστικοί ομαδικοί τάφοι με 26 πτώματα βρέθηκαν σε πολιτεία του Μεξικό
Μεξικό: Ανακαλύφθηκε «μπλε τρύπα» - κλειδί για τη λύση του μυστηρίου σε άλλους πλανήτες
SPONSORED
Eurovision 2026: «Κλείδωσε» ο τελικός – Οι 25 χώρες με Akylas και Antigoni
09:02
Κίνα: «Να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Ο πόλεμος στο Ιράν δεν έπρεπε να γίνει»
08:53
Πανελλήνιες 2026: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Ειδικά μαθήματα και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
08:50
Ρέθυμνο: Με ελεγχόμενη πρόσβαση και εισιτήριο 5 ευρώ ανοίγει αύριο το Κουρταλιώτικο Φαράγγι
08:44