Ρομπότ κατέρρευσε από υπερκόπωση μετά από 20 ώρες δουλειάς
Ανανεώθηκε:
Ισχυρά από τεχνολογικής πλευράς, αλλά ούτε τα ρομπότ μπορούν να αντέξουν σε καθεστώς ακατάπαυστης εργασίας.
Ένα ρομπότ κατέρρευσε μετά από 20 ώρες συνεχούς εργασίας. Το έργο του ήταν να μετακινεί βαριές παλέτες εμπορευμάτων στην αποθήκη.
Οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή έσπευσαν να βοηθήσουν το ρομπότ, αλλά φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Το ρομπότ είχε υπερθερμανθεί και υπέστη καταστροφική βλάβη, αφήνοντάς το εκτός λειτουργίας.
Το περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι εργασίες της αποθήκης, αφού οι υπάλληλοι θα έπρεπε να βάλουν σε λειτουργία άλλα ρομπότ για τις ανάλογες εργασίες που εκτελούσε το πρώτο που κατέρρευσε.
Η αυτοματοποίηση και η ρομποτική μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτικές, ωστόσο δεν είναι αλάνθαστες και μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες στον εργασιακό χώρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ARTEMIS: Έτοιμο το πρώτο ανθρωπόμορφο ρομπότ που παίζει ποδόσφαιρο
«Ρομπότ με παραισθήσεις;» - Απαντήσεις για το ChatGPT και την Τεχνητή Νοημοσύνη
Κακοκαιρία Byron: Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10