ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ μπέρδεψε την δημοσιογράφο που τον κατηγορεί για βιασμό με την πρώην γυναίκα του

Ο Τραμπ μπέρδεψε την δημοσιογράφο που τον κατηγορεί για βιασμό με την πρώην γυναίκα του
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνοδεία αστυνομικών AP Photo/Mary Altaffer

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αμερικανικές δικαστικές αρχές βίντεο από κατάθεση που έδωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο της δίκης του για βιασμό αμερικανίδας δημοσιογράφου, στο οποίο καταγράφεται να μπερδεύει την κατήγορό του Τζιν Κάρολ με την πρώην συζύγό του Μάρλα Μέιπλς.

Ειδικότερα, όταν του δείχνουν μια παλιά φωτογραφία με την πρώτη του σύζυγο Ιβάνα, την Κάρολ και τον τότε σύζυγό της Τζον Τζόνσον, ο Τραμπ ακούγεται να λέει πως η κατήγορος «είναι η Μάρλα».

Εξακολουθεί να κοιτάζει τη φωτογραφία και επιμένει πως «αυτή είναι η γυναίκα μου» πριν τον διορθώσει ο δικηγόρος του.

Επιπλέον, το βίντεο διάρκειας περίπου 48 λεπτών, το οποίο μετέδωσε το BBC, δείχνει τον 76χρονο Τραμπ να επαναλαμβάνει την άρνησή του για τις κατηγορίες της Κάρολ υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι ο τύπος μου».

Το βίντεο της κατάθεσής του, που καταγράφηκε τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσιάστηκε στους ενόρκους την Πέμπτη (4/5) και δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά την Παρασκευή (5/5) μετά από αίτημα των μέσων ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Τραμπ, αναπαρήχθη η κασέτα της Access Hollywood που διέρρευσε, η οποία δημοσιεύτηκε από την Washington Post κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2016.

Ο Τραμπ φαίνεται να ταράζεται καθώς ακούγεται στην κασέτα να λέει «μπορείς να κάνεις τα πάντα» στις γυναίκες «όταν είσαι σταρ».

Το βίντεο τον δείχνει επίσης να περιγράφει τους ισχυρισμούς της κυρίας Κάρολ ως «την πιο γελοία, αηδιαστική ιστορία. Απλώς ήταν κατασκευασμένη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ