ΚΟΣΜΟΣ

Άρτα: Φρουρείται ο πατέρας του άτυχου βρέφους - Απειλές από συγγενείς της μητέρας

Άρτα: Φρουρείται ο πατέρας του άτυχου βρέφους - Απειλές από συγγενείς της μητέρας
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τραγικές στιγμές βιώνουν οι συγγενείς του άτυχου βρέφους, που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης 9/5, στην Άρτα, με τη μητέρα βρισκόμενη σε κατάσταση σοκ να προσπαθεί να μάθει πώς συνέβη το δραματικό συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο πίσω κάθισμα του σταθμευμένου αυτοκινήτου του και πήγε στη δουλειά του, σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε πάρει το βρέφος από το σπίτι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, πριν εκείνος πάει στη δουλειά του.

Ωστόσο, περίπου 3 ώρες αργότερα, η μητέρα του βρέφους, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον σταθμό ότι το παιδί απουσίαζε σήμερα. Αμέσως εκείνη τηλεφώνησε στον σύζυγό της για να μάθει γιατί δεν πήγε το παιδί στον σταθμό.

Ακολούθως ο σύζυγος φέρεται να μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου και έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη όμως ήταν ήδη αργά.

Από εκείνη την ώρα, βρίσκονται στο νοσοκομείο και οι δύο γονείς σε κατάσταση σοκ, με τον πατέρα να λιποθυμά και να βρίσκεται φρουρούμενος από την αστυνομία, καθώς συγγενείς της μητέρας του βρέφους τον απειλούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ