Διαρρήκτες «ξάφρισαν» γραφείο τελετών στην Κύπρο και έφυγαν με μία νεκροφόρα
Ανανεώθηκε:
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό, όταν διαρρήκτες λήστεψαν γραφείο τελετών και στη συνέχεια διέφυγαν με τη νεκροφόρα.
Οι διαρρήκτες οι οποίοι φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι πήραν €1425 που βρήκαν σε συρτάρι και κλειδιά από ένα φορτηγό και τρεις νεκροφόρες.
Η αξία των κλειδιών εκτιμάται στα €720. Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς πήραν από τον χώρο στάθμευσης και μία νεκροφόρα αξίας €25.000 και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία εκτιμά πως δεν μπορούν να πάνε μακριά με τη νεκροφόρα και ενδεχομένως κάπου την έχουν εγκαταλείψει.
Η διάρρηξη και η κλοπή καταγγέλθηκε από 61χρονο υπεύθυνο του Γραφείου Κηδειών. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, ενώ η διαφυγή τους έγινε από έξοδο κινδύνου, η οποία παραβιάστηκε.
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.
Νεκρός στο σπίτι του εντοπίστηκε 59χρονος στην Πάτρα
22:18
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3,7 εκατ. ευρώ
22:08
Συνολικά 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο στην Ελλάδα
22:01
Γάλλοι τουρίστες σκοτώθηκαν όταν το όχημά τους έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στην Ιταλία
21:52