Διαρρήκτες «ξάφρισαν» γραφείο τελετών στην Κύπρο και έφυγαν με μία νεκροφόρα
Ανανεώθηκε:
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό, όταν διαρρήκτες λήστεψαν γραφείο τελετών και στη συνέχεια διέφυγαν με τη νεκροφόρα.
Οι διαρρήκτες οι οποίοι φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι πήραν €1425 που βρήκαν σε συρτάρι και κλειδιά από ένα φορτηγό και τρεις νεκροφόρες.
Η αξία των κλειδιών εκτιμάται στα €720. Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς πήραν από τον χώρο στάθμευσης και μία νεκροφόρα αξίας €25.000 και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία εκτιμά πως δεν μπορούν να πάνε μακριά με τη νεκροφόρα και ενδεχομένως κάπου την έχουν εγκαταλείψει.
Η διάρρηξη και η κλοπή καταγγέλθηκε από 61χρονο υπεύθυνο του Γραφείου Κηδειών. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, ενώ η διαφυγή τους έγινε από έξοδο κινδύνου, η οποία παραβιάστηκε.
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.
SPONSORED
Special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
14:37
Το Members Club στο Telekom Center Athens είναι το νέο σημείο αναφοράς της premium φιλοξενίας
14:30
Πρόστιμα συνολικού ύψους 295.898 ευρώ για απομιμήσεις και αθέμιτα κέρδη
14:29
Το Σάββατο απολογείται ο 65χρονος που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο
14:12