Γιαγιά για δεύτερη φορά η Χίλαρι Κλίντον
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Τσέλσι Κλίντον, κόρη της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και του άλλοτε προέδρου των Ηνωμενων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον.
Η Τσέλσι Κλίντον έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Άινταν Κλίντον Μεζβίνσκι, σύμφωνα με ανακοίνωση των... υπερήφανων παππούδων του. Η Σαρλότ, αδελφή του Άινταν και πρώτο παιδί της Τσέλσι και του συζύγου της, Μαρκ Μεζβίνσκι, γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014.
«Πετάμε στο φεγγάρι, καθώς η Τσέλσι και ο Μαρκ καλωσόρισαν στη ζωή την αδελφή της Σαρλότ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τις ευχές του», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον.
Σε ό,τι αφορά στη μητέρα, Τσέλσι, προτίμησε το Twitter για να κοινοποιήσει τα ευχάριστα νέα.
«Ο Μαρκ κι εγώ είμαστε ευγνώμονες γιορτάζοντας τη γέννηση του γιου μας, Άινταν Κλίντον Μεζβίνσκι», έγραψε χαρακτηριστικά.
Συνάντηση Μητσοτάκη με Αφροδίτη Νέστορα στο Μαξίμου: «Επιτακτική ανάγκη η τρομοκρατία να ξεριζωθεί»
11:17
Παπασταύρου: Οι ΑΠΕ λειτουργούν ως ανάχωμα για να μην έχουμε τις αυξήσεις που έχουν άλλοι στην ΕΕ
11:05
Άνω Λιόσια: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τη νεκρή 17χρονη - Λύγισε η κολώνα από τη σύγκρουση
11:05
«Spider-Man: Brand New Day»: Έτοιμο να εκθρονίσει το «Titanic» στο all time box office
11:00