Γιαγιά για δεύτερη φορά η Χίλαρι Κλίντον
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Τσέλσι Κλίντον, κόρη της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον και του άλλοτε προέδρου των Ηνωμενων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον.
Η Τσέλσι Κλίντον έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Άινταν Κλίντον Μεζβίνσκι, σύμφωνα με ανακοίνωση των... υπερήφανων παππούδων του. Η Σαρλότ, αδελφή του Άινταν και πρώτο παιδί της Τσέλσι και του συζύγου της, Μαρκ Μεζβίνσκι, γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014.
«Πετάμε στο φεγγάρι, καθώς η Τσέλσι και ο Μαρκ καλωσόρισαν στη ζωή την αδελφή της Σαρλότ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τις ευχές του», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον.
Σε ό,τι αφορά στη μητέρα, Τσέλσι, προτίμησε το Twitter για να κοινοποιήσει τα ευχάριστα νέα.
«Ο Μαρκ κι εγώ είμαστε ευγνώμονες γιορτάζοντας τη γέννηση του γιου μας, Άινταν Κλίντον Μεζβίνσκι», έγραψε χαρακτηριστικά.
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09
Liveblog: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία Byron
19:00