Κυκλώνουν το Μπαχμούτ οι Ουκρανοί - Τι υποστηρίζουν οι Ρώσοι
Οι Ουκρανοί κατευθύνονται προς την πόλη Μπαχμούτ από δύο κατευθύνσεις, αλλά η κατάσταση στο κέντρο της πόλης είναι πιο πολύπλοκη.
Αυτό ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός άμυνας, Χάνα Μαλυάρ.
Ουκρανοί και Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι οι δυνάμεις του Κιέβου έχουν περάσει στην αντεπίθεση μετά από μήνες που η πόλη βρισκόταν υπό τον έλεγχο δυνάμεων πιστών στη Μόσχα.
Η Ρωσία παραδέχθηκε ότι οι δυνάμεις της έχουν υποχωρήσει ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η αντεπίθεση της Κουρανίας την οποία έχει προαναγγείλει και και πρόεδρος της χώρας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.
Στη Μπαχμούτ τις ρωσικές θέσεις προσπαθεί να κρατήσει η μισθοφορική ομάδα Βάγκνερ με επικεφαλής τον Γεβγένι Πριγκόζιν. Ο ίδιος με μηνύματά του έχει καταγγείλει τη Μόσχα ότι τους έχουν αφήσει στην τύχη τους χωρίς όπλα και πυρομαχικά.
Αύξηση έως 470 ευρώ στις συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους - Τι αλλάζει από την Παρασκευή
14:02
BofA: Τα αμερικανικά ομόλογα ασκούν πίεση στα ευρωπαϊκά επιτόκια
13:59
Ηράκλειο: Πήγε να καταγγείλει τον πρώην της και την περίμενε έξω από το αστυνομικό τμήμα
13:56
Η Ουκρανία «καταρρέει εκ των έσω», τονίζει το Κρεμλίνο μετά τις δηλώσεις Φεντόροφ για τον πόλεμο
13:46