Καταγγελία από Ελληνίδα στη Χειμάρρα: Με πίεσαν να παραδεχθώ χρηματισμό από τον Μπελέρη
Ανανεώθηκε:
Κάλπες έχουν στηθεί και στην Αλβανία για την ανάδειξη των νέων Δημάρχων.
Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται στον απόηχο της σύλληψης του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη εν μέσω κλίματος εκφοβισμού, αλλά και της καταγγελίας σύμφωνα με την ertnews από Ελληνίδα ομογενή ότι της ζητήθηκε να παραδεχτεί πως χρηματίστηκε από τον Μπελέρη.
Η εκλογική διαδικασία γίνεται με αρκετά προβλήματα. Στις Δρυμάδες όπου βρέθηκε η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, έλειπε μια σφραγίδα. Η εκλογική διαδικασία καθυστέρησε να ξεκινήσει και άρχισε στις 8 και μισή.
Επιπλέον, Έλληνας βουλευτής της Χειμάρρας κατήγγειλε ότι δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία στα εκλογικά κέντρα, αλλά και ότι υπάρχουν πάρα πολλά συγγενικά πρόσωπα από τον άλλον υποψήφιο δήμαρχο, που πιέζουν και εκφοβίζουν τους ψηφοφόρους.
Σε ό,τι αφορά την καταγγελία της Ελληνίδας ομογενούς όπως είπε την άρπαξαν κρατικοί αστυνομικοί της Αλβανίας και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αυλώνας. Εκεί, της ζήτησαν να αποδεχθεί ότι η ίδια χρηματίστηκε από τον Μπελέρη, ο οποίος παραμένει υποψήφιος, προκειμένου να πουλήσει την ψήφο της.
Οι κάλπες κλείνουν στις 7.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας: Στο τμήμα μεταβαίνει η Ελληνίδα πρέσβυς
Αλβανία: «Θρίλερ» με τη σύλληψη του υποψήφιου Δημάρχου Χειμάρρας Μπελέρη
Ρωσικά βομβαρδιστικά πέταξαν για επτά ώρες πάνω από την Αρκτική - Η ανακοίνωση της Μόσχας
10:53
Ονδούρα: Νικητής των προεδρικών εκλογών ο υποστηριζόμενος από τον Τραμπ, Νάσρι Ασφούρα
10:41
Hellenic Train: Ενισχύονται τα δρομολόγια του Οδοντωτού από σήμερα λόγω εορτών
10:28
Συντριβή Falcon 50 στην Τουρκία: Χωριό γλίτωσε για 30 δευτερόλεπτα την καταστροφή
10:16