ΚΟΣΜΟΣ

Σε κλινική αποκατάστασης νοσηλεύεται ο Τζέιμι Φοξ

Σε κλινική αποκατάστασης νοσηλεύεται ο Τζέιμι Φοξ
Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ Richard Shotwell/Invision/AP

Σε κλινική φυσικής αποκατάστασης στο Σικάγο νοσηλεύεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, αφότου μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στις 13 Απριλίου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, όπως μεταδίδει το CNNi.

Άγνωστη παραμένει και η κλινική στην οποία έχει μεταφερθεί, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, ειδικεύεται στην αποκατάσταση ασθενών με που έχουν υποστεί εγκεφαλικό, που φέρουν τραύματα στη σπονδυλική στήλη ή είναι ανάπηρα.

Την Παρασκευή (12/5), η κόρη του Φοξ έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρει ότι ο πατέρας της έχει βγει από το νοσοκομείο στην Ατλάντα, όπου νοσηλευόταν μέχρι πρότινος και εδώ και εβδομάδες αναρρώνει.

Καμία πληροφορία δεν έχει γίνει δημόσια γνωστή πέρα από την αρχική έκκληση της οικογένειάς του για σεβασμό της ιδιωτικότητας του ηθοποιού, και μία ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα στον επίσημο λογαριασμό του στα social media, όπου σημειώνει:

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος».

https://www.instagram.com/p/CrysCZmPXWq

Η επιθυμία για σεβασμό στην ιδιωτικότητα αντανακλά ολόκληρη τη μέχρι τώρα ζωή του ηθοποιού, παρά την καριέρα του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Jamie Foxx undergoing physical rehabilitation in Chicago following «medical complication», CNN / Chloe Melas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ