ΚΟΣΜΟΣ

Επεισοδιακή καταδίωξη Χάρι και Μέγκαν από παπαράτσι - Παραλίγο να συγκρουστούν

Επεισοδιακή καταδίωξη Χάρι και Μέγκαν από παπαράτσι - Παραλίγο να συγκρουστούν
AP/Matt Dunham

Σε μία επεισοδιακή καταδίωξη από παπαράτσι βρέθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μάρκλ και η μητέρα της την Τετάρτη (17/5), που παραλίγο έλειψε να οδηγήσει σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα στο Reuters. 

Το περιστατικό αυτό, που θύμισε την καταδίωξη της μητέρας του πρίγκιπα, Νταϊάνα, σημειώθηκε αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παρευρεθεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη (16/5).

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, παραλίγο να οδηγήσει σε πολλές συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς της NYPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης)», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Χάρι σε δήλωση του.

Η μοιραία καταδίωξη της Νταϊάνα

Η καταδίωξη των Χάρι και Μέγκαν θύμισε εκείνη της μητέρας του πρίγκιπα, Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου 1997, που της κόστισε τελικά και τη ζωή.

Ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με έναν πυλώνα στη Σήραγγα Pont de l'Alma στο Παρίσι. Ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ και ο Ανρί Πολ σκοτώθηκαν επιτόπου. Ο σωματοφύλακάς τους, Τρέβορ Ρις-Τζόουνς, τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε από τη συντριβή.

Κάποια μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι η συμπεριφορά των παπαράτσι που ακολουθούσαν το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το BBC, είχε συμβάλει στη συντριβή.

Σε μια συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021, ο Χάρι μίλησε για το γεγονός ότι φοβόταν ότι ο θάνατος της Νταϊάνα θα «επαναληφθεί» με τον ίδιο ή τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και αυτός είναι ο λόγος που μετακόμισε, η οικογένειά του από το Λονδίνο στην Αμερική το 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ