Κλιμακώνεται η ένταση στη Χειμάρρα - Απειλούν να κατεδαφίσουν κτήριο συνεργάτη του Μπελέρη
Ανανεώθηκε:
Αντίποινα από την αλβανική κυβέρνηση καταγγέλλει στενός συνεργάτης του προφυλακιστέου Φρέντι Μπελέρη, την Τετάρτη (17/5) καθώς κλιμάκιο της πολεοδομικής αστυνομίας, προειδοποιεί πως πρόκειται να κατεδαφίσει κτήριο ιδιοκτησίας του με ελεγχόμενη έκρηξη, στο χωριό Δρυμάδες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το himara.gr ο Φιόρης Μπέλης, ιδιοκτήτης του κτηρίου ήταν μέλος της επιτροπής καταμέτρησης στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, που διενεργήθηκαν την Κυριακή (14/5) και ανέδειξαν τον Μπελέρη νικητή, καθώς και υποστηρικτής.
Ο ίδιος ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την νομιμότητα του κτηρίου, ενώ καταγγέλλει: «Επειδή ήμουν καταμετρητής του Μπελέρη, τελειώσαμε χθες με τις εκλογές και σήμερα ήρθαν να μου κατεδαφίσουν το σπίτι».
Παράλληλα, σημείωσε πως οι αλβανικές αρχές αρνήθηκαν να εξετάσουν το αίτημα του για ασφαλιστικά μέτρα.
«Να συλληφθούν για εγκλήματα πολέμου»: Νέο μήνυμα Χαμενεΐ κατά ΗΠΑ και Ισραήλ
18:47
Πούτιν: Δεχόμαστε επίθεση από τη Δύση - Η Ρωσία μπορεί να είναι μόνο ισχυρή και ανεξάρτητη
18:35
Κεραυνός χτύπησε πάρκο στη Σουηδία - Τουλάχιστον 10 τραυματίες
18:24
ΠΟΥ: Περισσότεροι από 1.300 θάνατοι συνδέονται με τον καύσωνα στην Ευρώπη
18:11