ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός 27χρονος ηθοποιός του Star Trek

Νεκρός 27χρονος ηθοποιός του Star Trek
REUTERS/Fred Prouser/File Photo

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο αιφνίδιος θάνατος του 27χρονου ηθοποιού Άντον Γιέλτσιν (Anton Yelchin), ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τσέχοφ σε δύο ταινίες "Star Trek".

Ο Άντον Γιέλτσιν σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του κύλησε και προσέκρουσε στον τοίχο του σπιτιού του, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ο Γιέλτσιν, που γεννήθηκε στην Ρωσία πέθανε λίγο μετά τις 01:00 τοπικής ώρας (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδας. Ο ηθοποιός πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ανηφόρα με μεγάλη κλίση και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Όμως το αυτοκίνητο κύλησε προς τα πίσω και τον κάρφωσε μεταξύ ενός τούβλινου τοίχου και ενός φράχτη ασφαλείας», δήλωσε η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Τζένι Χάουζερ και πρόσθεσε:

Όλοι τον περίμεναν για πρόβα. Όταν πέρασε όμως αρκετή ώρα και δεν εμφανίστηκε, φίλοι του πήγαν στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος αλλά τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

Ο νεαρός ηθοποιός ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσέχοφ στη σειρά ταινιών Star Trek που βγήκαν στους κινηματογράφους το 2009 ("Star Trek"), το 2013 ("Star Trek into Darkness") και η τελευταία, "Star Trek Beyond", που αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου. Είχε επίσης εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά "Huff".

3

Πηγή: REUTERS/Tony Gentile/File Photo

Ο Γιέλτσιν γεννήθηκε στη Ρωσία από γονείς επαγγελματίες πατινάζ πάγου οι οποίοι μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν αυτός ήταν μωρό.

Νωρίς στην καριέρα του όταν ήταν ακόμα έφηβος, τράβηξε το βλέμμα πολλών όταν εμφανίστηκε με τον Άντονι Χόπκινς στην ταινία "Hearts in Atlantis" (2001) και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στο "House of D" (2004). Είχε επίσης παίξει το ρόλο του Τζέικομπ Κλάρκ στη τηλεοπτική σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Taken" και εμφανιστεί στις ταινίες "Terminator," "Salvation," "Charlie Bartlett," "Fright Night," "Like Crazy," και "Only Lovers Left Alive" μεταξύ του 2007 και του 2013.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ