Απαγωγή 50 μεταναστών από λεωφορείο στο Μεξικό
Ανανεώθηκε:
Περίπου 50 μετανάστες εξαφανίστηκαν την Τρίτη (16/5) στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτοσί, στο κεντρικό Μεξικό, με τις τοπικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, καθώς εκτιμούν πως έχουν πέσει θύματα απαγωγής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, το λεωφορείο, οι δύο οδηγοί του οποίου αγνοούνται επίσης, ανακαλύφθηκε βορειότερα, στην πολιτεία Νουέβο Λεόν.
Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ ενημέρωσε πως έχει αναπτυχθεί Εθνοφρουρά στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Είναι άγνωστο πότε έγινε η απαγωγή.
Να σημειωθεί ότι, οι υπηρεσίες ασφαλείας του Νουέβο Λεόν ανέφεραν μέσω του Twitter ότι εννέα μετανάστες, ηλικίας από 18 έως 35 ετών, διασώθηκαν. Όλοι τους κατάγονταν από την Ονδούρα και τη Βενεζουέλα.
Η γενική εισαγγελία του Σαν Λουίς Ποτοσί προσπαθεί να διαπιστώσει εάν οι άνθρωποι αυτοί περιλαμβάνονταν στην ομάδα των απαχθέντων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τυνησία: Εννέα μετανάστες νεκροί στα σύνορα με την Αλγερία
Πιερρακάκης: «Αυτή τη φορά υπάρχει αληθινή βούληση των κυβερνήσεων να προχωρήσουμε» με την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
12:03
Νέα θεραπεία RNA στοχεύει στην «επούλωση» της καρδιάς μετά από καρδιακή προσβολή
11:49
Μία από τις πιο σημαντικές θάλασσες στη Γη δεν αγγίζει ποτέ στεριά, γιατί δεν έχει ακτές
11:39
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34