Σπάει το εμπάργκο του καφέ στις ΗΠΑ μετά από μισό αιώνα
Μετά από πενήντα και πλέον χρόνια από το πρώτο εμπάργκο κατά της Κούβας, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εισάγουν κουβανικό καφέ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης βελτίωσης των σχέσεων ανάμεσα σε Αβάνα και Ουάσινγκτον.
Η είδηση αυτή έρχεται μετά την επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Αβάνα, όπου συμφώνησε με τον πρωθυπουργό Ραούλ Κάστρο την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο χωρών και των εμπορικών συναλλαγών τους.
Σύμφωνα με τον Γκιγόμ λε Κουνφ (Guillaume Le Cunff), πρόεδρο γνωστής αμερικανικής εταιρίας πώλησης καφέ που θα εισάγει το προϊόν, οι Αμερικανοί καταναλωτές θα έχουν αρχικά περιορισμένες επιλογές και ανάλογα με την ανταπόκριση του κοινού, οι διαθέσιμες γεύσεις σταδιακά θα αυξάνονται.
ΚΟΣΜΟΣ
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στη Λακωνία: Φωτιά σε δασική έκταση στον Πάρνωνα (pic)
19:56
ΧΡΗΜΑ
Fuel Pass: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι πρώτες ψηφιακές κάρτες και καταθέσεις
19:50
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Ιράν: «Θα συζητήσουμε τα σημεία της συμφωνίας κεκλεισμένων των θυρών»
19:44
ΚΟΣΜΟΣ