Βραζιλία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε νοσοκομείο που θα χρησιμοποιηθεί στους Ολ. Αγώνες
Πέντε βαριά οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο νοσοκομείο Souza Aguiar του Ρίο ντε Τζανέιρο την Κυριακή το απόγευμα με σκοπό να απελευθερώσουν έναν έμπορο ναρκωτικών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πέντε ένοπλοι εισέβαλαν στο νοσοκομείο, την ώρα που ακόμα δεκαπέντε συνεργοί τους περίμεναν έξω από αυτό.
Όταν έγιναν αντιληπτοί, ξέσπασε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ κακοποιών και αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ασθενής και να τραυματιστούν μία νοσοκόμα και ένας αστυνομικός.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είχε πληροφορίες για πιθανή απόπειρα απελευθέρωσης του νοσηλευόμενου εμπόρου ναρκωτικών, ωστόσο η έλλειψη προσωπικού εξαιτίας της έλλειψης πόρων καθιστούσε αδύνατη την οργάνωση μιας καλύτερης επιχείρησης.
Το πλέον ανησυχητικό είναι πως το νοσοκομείο αυτό έχει προταθεί στους τουρίστες, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
SPONSORED
Χριστοδουλίδης στο συνέδριο ΝΔ: «Τα μεγάλα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για πειραματισμούς»
13:09
Πάτρα: Έκτος θάνατος κρατουμένου σε ενάμισι μήνα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Νεκρός 53χρονος
13:03
Europol: Εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα που πουλούσε πλαστά φάρμακα ως γνήσια για σοβαρές ασθένειες
12:47
Κλείνουν οι σήραγγες των Τεμπών λόγω έργων - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ
12:43