Βραζιλία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε νοσοκομείο που θα χρησιμοποιηθεί στους Ολ. Αγώνες
Πέντε βαριά οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο νοσοκομείο Souza Aguiar του Ρίο ντε Τζανέιρο την Κυριακή το απόγευμα με σκοπό να απελευθερώσουν έναν έμπορο ναρκωτικών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πέντε ένοπλοι εισέβαλαν στο νοσοκομείο, την ώρα που ακόμα δεκαπέντε συνεργοί τους περίμεναν έξω από αυτό.
Όταν έγιναν αντιληπτοί, ξέσπασε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ κακοποιών και αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ασθενής και να τραυματιστούν μία νοσοκόμα και ένας αστυνομικός.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είχε πληροφορίες για πιθανή απόπειρα απελευθέρωσης του νοσηλευόμενου εμπόρου ναρκωτικών, ωστόσο η έλλειψη προσωπικού εξαιτίας της έλλειψης πόρων καθιστούσε αδύνατη την οργάνωση μιας καλύτερης επιχείρησης.
Το πλέον ανησυχητικό είναι πως το νοσοκομείο αυτό έχει προταθεί στους τουρίστες, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35