ΚΟΣΜΟΣ

Νοίκιασε Lamborghini, την τράκαρε και έφυγε τρέχοντας - Μισό εκατομμύριο η ζημιά

Νοίκιασε Lamborghini, την τράκαρε και έφυγε τρέχοντας - Μισό εκατομμύριο η ζημιά
Screen Grab / Youtube

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία, όταν μία νοικιασμένη Lamborghini Huracan ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε επάνω σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από αντιπροσωπεία με μεταχειρισμένα. Η αστυνομία της Αυστραλίας αναζητά τον οδηγό της Ηuracan και τα πλάνα που έχουν καταγραφεί από κάμερες εμφανίζουν το αυτοκίνητο να παρεκκλίνει από την πορεία του και να πέφτει με προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα στη μάντρα αυτοκινήτων.

Πριν σταματήσει η Lamborghini χτύπησε πάνω σε υπερυψωμένο κράσπεδο και προσέκρουσε σε ένα Ford Falcon, πάνω στο οποίο ακινητοποιήθηκε. Μάλιστα, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει η Lamborghini ήταν τέτοια που όταν έπεσε επάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα κατέστρεψε ολοσχερώς.

Μετά το τρακάρισμα, ο οδηγός της νοικιασμένης Lamborghini, δείχνει να βγαίνει πανικόβλητος από το όχημα και μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους είπε ότι φοβόταν ότι θα μπλέξει με την αστυνομία και έφυγε τρέχοντας!

Μάλιστα, ανέφερε ότι σκόπευε να αποζημιώσει για τη ζημιά που προκάλεσε μέσω της εταιρείας ενοικίασης του supercar.

Παρότι προκλήθηκε ανυπολόγιστη ζημιά, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Christopher Quach, διατήρησε το χιούμορ του: «Μιλάμε για μισό εκατομμύριο ζημιά. Δεν φαίνεται και πολύ καλό αυτό», είπε αστειευόμενος. «Με ένα τέτοιο supercar δεν φαίνεται να υπήρχε και σπουδαίο οδηγικό ταλέντο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ