Ινδία: Τέσσερις νεκροί από ανατροπή πλοιαρίου στον ποταμό Γάγγη
Τουλάχιστον, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό, και άλλοι τέσσερις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, έπειτα από ανατροπή πλοιαρίου στον ποταμό Γάγγη.
Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Μπαλία, και περισσότεροι από 20 επιβάτες διασώθηκαν από λέμβους που έσπευσαν σε βοήθεια.
«Σήμερα ένα σκάφος που μετέφερε χωρικούς ανετράπη στον ποταμό Γάγγη. Οι επιβάτες πήγαιναν σε εμποροπανήγυρη. Τέσσερα πτώματα ανασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού. Τέσσερις διασωθέντες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο», ανέφερε τοπικός αξιωματούχος. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλοιάριο επέβαιναν 30 άνθρωποι.
Άλλες μαρτυρίες ανεβάζουν τον αριθμό των επιβαινόντων σε τουλάχιστον 50 και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.
Οι ανατροπές σκαφών είναι συχνές σε αγροτικές περιοχές της Ινδίας, όπου οι έλεγχοι για την τήρηση των κανονισμών ασφαλείας είναι πλημμελείς, με αποτέλεσμα υπεράριθμοι επιβάτες να συνωστίζονται σε πλεούμενα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρόμος στην Ινδία από τις επιθέσεις λεοπαρδάλεων - Επτά νεκροί σε τρεις μήνες
Ινδία: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα ύψους 17 μέτρων - Τουλάχιστον 24 νεκροί
Χανιά: 47χρονος ξυλοκόπησε την 73χρονη μητέρα του - Την χτυπούσε κλωτσιές και μπουνιές
14:02
Ομάν: Το Ομάν ρυμουλκεί δεξαμενόπλοιο που δέχθηκε επίθεση - Δύο αγνοούμενοι
13:51
Βραβεία Emmy: Η συγκινητική αποθέωση του Μάικλ Τζ. Φοξ και το μήνυμα ελπίδας για το Πάρκινσον
13:50
Επιστολή Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου σε Γεωργιάδη - Ζητά επέμβαση για παραπλανητικές διαφημίσεις
13:44