ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρό 5χρονο κορίτσι σε τροχαίο στην Ιταλία - Το παιδί εκτοξεύθηκε από το παράθυρο

Νεκρό 5χρονο κορίτσι σε τροχαίο στην Ιταλία - Το παιδί εκτοξεύθηκε από το παράθυρο
AP Photo

Τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε σε πόλη κοντά στο Μιλάνο της Ιταλίας με ένα πεντάχρονο κορίτσι να χάνει τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε ο παππούς του, ενεπλάκη σε τροχαίο.

Το όχημα στο οποίο βρισκόταν το παιδί χτυπήθηκε στην πλευρά του συνοδηγού από άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την La repubblica. Δυστυχώς, το κοριτσάκι που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δεν ήταν δεμένο και εκτοξεύθηκε από το ανοιχτό παράθυρο. Μάλιστα, το παιδί στάθηκε τόσο άτυχο που χτύπησε το κεφάλι πάνω σε κολόνα του δρόμου.

TWITTER

Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο, αλλά το κοριτσάκι ήταν ήδη σε κώμα. Αν και μεταφέρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στα επείγοντα του νοσοκομείου του Vigevano, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό.

Αντίθετα, η κατάσταση των οδηγών των δύο αυτοκινήτων που τράκαραν μεταξύ τους, δεν εμπνέει ανησυχία.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Θα χρειαστεί χρόνος για να εξακριβωθεί η ακριβής δυναμική του συμβάντος, που εξετάζεται ακόμη από την αστυνομία, και να εξακριβωθεί η ευθύνη», σχολιάζει ο δήμαρχος Andrea Ceffa.

«Το γεγονός παραμένει ότι ένα κοριτσάκι πέθανε με τραγικό και παράλογο τρόπο. Όλη η κοινότητά μας είναι πολύ δοκιμάστηκε από αυτό που έγινε», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, εκ μέρους όλων των πολιτών, στην οικογένεια της άτυχης 5χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ