Γαλλία: Υπέκυψε στα τραύματά της νοσηλεύτρια που είχε τραυματιστεί σε επίθεση με μαχαίρι
Ανανεώθηκε:
Τραγική κατάληξη είχε η επίθεση με μαχαίρι μέσα σε νοσοκομείο της Ρενς, στην ανατολική Γαλλία καθώς μία νοσηλεύτρια που είχε τραυματιστεί υπέκυψε στα τραύματά της.
Η εισαγγελία αντιμετωπίζει την υπόθεση ως «ανθρωποκτονία».
«Η νεκροψία- νεκροτομή έχει προγραμματιστεί», σημείωσε στην ανακοίνωσή της.
«Μόλις ενημερώθηκα με μεγάλη θλίψη για τον θάνατο της Καρέν, νοσηλεύτριας 38 ετών η οποία δέχθηκε βίαιη επίθεση χθες στο CHU της Ρενς», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Φρανσουά Μπρον, ο οποίος μετέβη χθες Δευτέρα στο νοσοκομείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.
Μία βοηθός γιατρού επίσης τραυματίστηκε.
Το περιστατικό έλαβε χώραχθες το απόγευμα στο νοσοκομείο όταν ένας 59χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα επιτέθηκε εναντίον των δύο γυναικών με μαχαίρι.
Αυτός συνελήφθη αμέσως αφού προσπάθησε να διαφύγει και «φαίνεται ότι έδρασε χωρίς κίνητρο και δεν είχε ραντεβού στο νοσοκομείο», είχε επισημάνει ο εισαγγελέας της Ρενς σε ανακοίνωσή του.
«Φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και εδώ και πολλά χρόνια έχει τεθεί υπό ενισχυμένη δικαστική συμπαράσταση», είχε προσθέσει.
Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιαιοπραγία, αλλά τον Ιούνιο του 2022 απαλλάχθηκε αφού κρίθηκε ποινικά μη υπεύθυνος.
«Πόρτα» στο προσωπικό του Ιράν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διάβημα της Τεχεράνης σε τέσσερις χώρες της ΕΕ
19:04
Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις - Έρευνα προτείνει πρακτικές ασφαλείας
18:58
ΥΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΕΙΛΗ» ΤΡΑΜΠ: Γροιλανδία: Η «αμηχανία» του ΝΑΤΟ, η προειδοποίηση των Βρυξελλών και το κρίσιμο ραντεβού στις ΗΠΑ
18:49
ΗΠΑ: Τρεις πρώην επικεφαλής της Fed καταγγέλλουν την προκαταρκτική έρευνα κατά Πάουελ
18:40