ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζεφ Μπέζος αρραβωνιάστηκε την Λόρεν Σάντσεζ

Ο Τζεφ Μπέζος αρραβωνιάστηκε την Λόρεν Σάντσεζ
O Τζεφ Μπέζος με τη Σάντσεζ σε παλαιότερη έξοδό τους (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του, Λόρεν Σάντσεζ, αρραβωνιάστηκαν, δήλωσε στο CNNi πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Προσώρας, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την πρόταση ή τα σχέδια του γάμου.

Ο Μπέζος και η Σάντσεζ, πρώην δημοσιογράφος, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019.

Από την αρχή της σχέσης τους, όμως, απέφευγαν να δημοσιοποιήσουν πληροφορίες της κοινής τους ζωής.

Το 2022, το CNNi εξασφάλισε την πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπέζος και η Σάντσεζ συζήτησαν για το φιλανθρωπικό τους έργο και την απόφαση του ιδρυτή της Amazon να διαμοιράσει τον τεράστιο προσωπικό του πλούτο.

Η Σάντσεζ είχε πει στο CNNi ότι όσον αφορά στα κληρονομικά οι δυο τους είναι «πολύ καλή ομάδα» ενώ συμπλήρωσε γελώντας ότι είναι και «λίγο βαρετοί».

Ο Μπέζος είχε περιγράψει την δημοσιογράφο ως «το πιο γενναιόδωρο και με μεγάλη καρδιά άτομο που θα γνωρίσετε ποτέ».

Είχε πει, παράλληλα, ότι είναι «μια έμπνευση».

Ο δισεκατομμυριούχος είναι, επίσης, ο ιδρυτής της διαστημικής υπηρεσίας Blue Origin και είχε επιβιβαστεί σε πτήση του πυραύλου Blue Origin New Shepard στο διάστημα το 2021.

H Σάντσεζ, η οποία υπήρξε στο παρελθόν πιλότος ελικοπτέρων, είχε πει στο CNNi ότι και αυτή ελπίζει να πάει στο Διάστημα, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι θα τη συνοδεύσει μια «υπέροχη ομάδα γυναικών».

Ο Μπέζος ήταν παντρεμένος με την Μακένζι Σκοτ για 25 χρόνια, με την οποία έχει και τέσσερα παιδιά.

Η Σάντσεζ έχει τρία παιδιά από παλαιότερες σχέσεις της και ήταν παντρεμένη με τον ατζέντη του Χόλιγουντ Πάτρικ Γουάιτσελ για 13 χρόνια, πριν πάρουν οριστικά διαζύγιο το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ