Πολύνεκρο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε από Κέρκυρα
Πέντε νεκροί και 23 τραυματίες είναι ο απολογισμός ατυχήματος τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε τουρίστες που επέστρεφαν από διακοπές στην Κέρκυρα, σε αυτοκινητόδρομο της Σερβίας.
Σύμφωνα με τα σλοβακικά μέσα ενημέρωσης όλοι οι νεκροί είναι Σλοβάκοι.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία κοντινών πόλεων, σύμφωνα με τον Σέρβο υπουργό Εσωτερικών.
Η σλοβακική εφημερίδα Dennik αναφέρει ότι το λεωφορείο μετέφερε 29 επιβάτες στους οποίους περιλαμβάνονται 12 Τσέχοι υπήκοοι και αρκετοί Ούγγροι.
Ο Σλοβάκος υπουργός Εσωτερικών είπε πως ετοιμάζεται να στείλει ένα κυβερνητικό αεροσκάφος στην Σερβία ώστε να επιστρέψουν οι επιβάτες ενώ δεσμεύθηκε να αποστείλει άλλο ένα, την Τετάρτη, ώστε να γυρίσουν και οι τραυματίες.
Η σερβική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο λίγο έξω από τα σύνορα με την Ελλάδα.
Στις ΗΠΑ ο βασιλιάς Κάρολος: Η κρίσιμη επίσκεψη υπό την σκιά της ένοπλης επίθεσης στην Ουάσινγκτον
22:27
Βουλή: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ
22:16
Ο Τραμπ στηρίζει την πρόταση μετονομασίας της ICE σε NICE
22:05
Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός μηχανής που έσπασε το πόδι 22χρονης επειδή δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει (vid)
21:57