Χίλαρι Κλίντον κατά Τραμπ: Ο βασιλιάς του χρέους θα προκαλέσει ύφεση στις ΗΠΑ
Σφοδρή επίθεση προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα σε ομιλία της η Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας τον «βασιλιά του χρέους».
Μάλιστα, η υποψήφια των Δημοκρατικών επισήμανε πως αν εκλεγεί ο μεγιστάνας, θα φέρει μια δυνητική καταστροφή στην οικονομία των ΗΠΑ.
"Έκανε περιουσία κηρύσσοντας πτωχεύσεις και αποσπούσε χρήματα από τους πιστωτές του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν κάνουν δουλειές με τον τρόπο του Τραμπ", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας την ομιλία της, που επικεντρώθηκε σε οικονομικά θέματα, η Κλίντον επισήμανε ότι οι δηλώσεις που κάνει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, προκαλούν την άνοδο και την πτώση του χρηματιστηρίου.
Νωρίτερα, το Associated Press μετέδωσε πως η Χίλαρι Κλίντον δεν θα περιλάβει τον Μπέρνι Σάντερς στον κατάλογο με τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση του αντιπροέδρου. Το πρακτορείο ειδήσεων, που επικαλείται πηγές του Δημοκρατικού κόμματος, αναφέρει ότι για τη θέση του αντιπροέδρου θα εξεταστούν οι γερουσιαστές: Ελίζαμπεθ Γούορεν (Μασαχουσέτη) και Τιμ Κέιν (Βιρτζίνια) καθώς και ο υπουργός Οικιστικής Ανάπτυξης Τζούλιαν Κάστρο.
Κορυφαίες γαστρονομικές ιστορίες με τοπικό χρώμα και luxury hospitality vibes στη Σαντορίνη
09:30
Πεζεσκιάν: Να μπει τέλος στη συνθήκη «ούτε πόλεμος ούτε ειρήνη» - «Τώρα είναι η ώρα για συμφωνία»
09:20
Στις 12 Αυγούστου η ολική έκλειψη ηλίου - Πότε θα σκοτεινιάσει ο ουρανός στην Ευρώπη
09:09
Meteo: Στα ύψη ο υδράργυρος σε 8 περιοχές το Σάββατο - Πού η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 39 βαθμούς
09:01