ΚΟΣΜΟΣ

Νεϊμάρ: Ντύθηκε πλοίαρχος για να «σκοράρει» και στις κρουαζιέρες - Η νέα του επένδυση

Νεϊμάρ: Ντύθηκε πλοίαρχος για να «σκοράρει» και στις κρουαζιέρες - Η νέα του επένδυση
neyemaltomar / instagram

Εκτός από επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, ο Νεϊμάρ δείχνει να τα πηγαίνει σπουδαία και ως επιχειρηματίας. Μάλιστα, το νέο του εγχείρημα έρχεται από τον χώρο της ναυτιλίας και πιο συγκεκριμένα την κρουαζιέρα.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να συνεργαστεί με μια εταιρεία κρουαζιέρας και να διοργανώσουν το «Ney em Alto Mar».

https://www.instagram.com/reel/Cs1HdBgN1E6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του παίκτη της Παρί, το ταξίδι θα διαρκέσει τρεις νύχτες, μεταξύ 26 και 29 Δεκεμβρίου. Η επιβίβαση θα γίνει στο Σάντος, στην ακτή του Σάο Πάολο.

Αυτή θα είναι η πρώτη έκδοση του «Ney em Alto Mar», μια εκδήλωση με «72 ώρες τόλμης και χαράς», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ωστόσο, η παρουσία του παίκτη στην κρουαζιέρα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αν και ο ίδιος ντύθηκε ως πλοίαρχος για να διαφημίσει το ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/Cs1JYvnuFvc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σκάφος MSC Preziosa διαθέτει τρεις τύπους καμπινών και οι τιμές για την πρώτη θέση ποικίλλουν από 5.160 δολάρια έως 7.260 δολάρια.

Ο Βραζιλιάνος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά τόσο αυτός όσο και η ομάδα δεν θέλουν να συνεχίσουν. Ενδιαφέρον για την αποκτησή του υπάρχει από την Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ