Επικοινωνία Μπλίνκεν - Τσαβούσογλου: Τι συζήτησαν
Ανανεώθηκε:
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ συνεχάρη τον ομόλογό του για την επανεκλογή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την επιτυχία του στις βουλευτικές εκλογές της Τουρκίας.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο και αναμεταδίδει η ΕΡΤ, στη συνομιλία Τσαβούσογλου-Μπλίνκεν ετέθησαν, μεταξύ άλλων, οι προετοιμασίες για τη συνάντηση του Στρατηγικού Μηχανισμού ΗΠΑ-Τουρκίας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον, η συνεργασία στην αμυντική βιομηχανία, η επίθεση στο Τουρκικό Σπίτι στη Νέα Υόρκη, η διαδικασία ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και η Συμφωνία για τα ουκρανικά σιτηρά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Δένδια σε Τσαβούσογλου για την επανεκλογή Ερντογάν
Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου - «Δεν τους φοβάμαι. Δεν με πτοούν»
11:10
Πυροβόλησε στον αέρα έξω από κατάστημα στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης
11:08
Νέα Ιωνία: Στο Τμήμα Εκβιαστών καταθέτει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας - Τι εξετάζουν οι Αρχές
11:00
Στη ΜΕΘ ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε στη Θάσο - Δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του
11:00