Ιταλία: Γυμνός άνδρας στο βωμό του Αγίου Πέτρου διαμαρτύρεται για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ανανεώθηκε:
Ένας άνδρας βρέθηκε εντελώς γυμνός στον κεντρικό βωμό της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 1ης Ιουνίου.
«Το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν το κλείσιμο του ναού με τους επισκέπτες να μένουν έκπληκτοι από το περιστατικό» ανέφερε το κανάλι Telegram «Welcome to Favelas».
Αμέσως επενέβησαν τόσο οι φύλακες της Βασιλικής όσο και κάποιοι χωροφύλακες, οι οποίοι έβαλαν τον άντρα να ντυθεί ξανά και τον συνόδευσαν στη Χωροφυλακή για ταυτοποίηση και ανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της χειρονομίας είναι άτομο που πάσχει από σοβαρά καταθλιπτικά προβλήματα και όπως ανέφερε, υποφέρει για τα παιδιά της Ουκρανίας που χάνουν τη ζωή τους από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανία: Συναγερμός για αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο - Καταρρίφθηκαν 30 ρωσικοί πυραύλοι
Ουκρανία: Οργή για το κλειστό καταφύγιο έξω από το οποίο σκοτώθηκαν άμαχοι
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια – Αγ. Ανδρέας του Προαστιακού Πατρών
22:22
Ριπές ανέμου με ταχύτητες πάνω απο 150 χλμ/ώρα χτύπησαν την Αλεξανδρούπολη - Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές (vids)
22:10
Τι απαντά η επιτροπή των Νόμπελ για τη δήλωση Ματσάδο ότι θα το δώσει στον Τραμπ
21:57
Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι αποστρατεύονται και ποιοι παραμένουν
21:45